NOSE WORK-KURSSI 10.-11.11.2018

Yhdistys järjestää espanjanvesikoirille Nose Work-jatkokurssin 10.-11.11.2018 Nummelassa, Vihdissä. Koulutusta on lauantaina ja sunnuntaina koirien kanssa klo 10-18 kahdessa ryhmässä.

Kouluttajana toimii eläinkouluttaja Erkku Jussinheimo. Erkun tärkein harrastus sekä työllistäjä ovat juurikin Nose Work, jota Erkku on ollut tuomassa ensimmäisten joukossa Suomeen. Erkku on käynyt itse kouluttautumassa, kisaamassa sekä kouluttamassa Nose Work-harrastajia ulkomailla, paljon mm. Ruotsissa.

Nose Work sopii kaikille koirille ja ohjaajille, sekä hajutyöskentelyä tehneille että aivan aloitteleville. Koulutustapa valitaan koirakon mukaan. Kurssin aikana harjoitellaan laatikkoetsintää, sisäetsintää ja ulkoetsintää 1-luokan (tai 2-luokan) hajulla. Edistyneemmille treenit suunnitellaan kunkin tason mukaan, sopivan haastavaksi.

Lisää Nose Work:sta voit lukea:
https://www.noseworkfinland.com/nose-work-finland/lajiesittely/

Kurssin hinta on jäsenille 70 €/koirakko ja ei-jäsenille 85 €/koirakko.

HUOM! Kurssille ovat etusijalla 26.-27.5. kurssille osallistuneet, ja sen jälkeen muut Nose Workia entuudestaan treenanneet. Tämän jälkeen, mikäli paikkoja vielä jää, voidaan ottaa aloittelijoita.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa 2.9. toukokuun kurssille osallistuneille ja 9.9. muille.

Huom! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä Nose Work –taustastanne.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse, osoitteeseen: posti@espanjanvesikoira.net

Tervetuloa oppimaan lisää Nose Workista!