KORRIEN TOKOPÄIVÄ 4.11.2018

Yhdistys järjestää espanjanvesikoirille tottelevaisuuskoulutuspäivän sunnuntaina 4.11.2018 Hyvinkäällä, lämpimässä NoDo-hallissa klo 10–15.

Kouluttajina toimivat menestyneet, erittäin kokeneet ja pidetyt Pekka Korri sekä Riitta Jantunen-Korri (kennel Tending).

Koulutusta saat kilpatokon ja pk-tottiksen liikkeisiin tai rally-tokon ylempien luokkien tottelevaisuusliikkeiden tekniseen suoritukseen (esim. vasemmalla ja oikealla puolella seuraamiseen ja käännöksiin, peruuttamiseen ja asennonvaihtoihin), sekä koiran vireenhallintaan tai oman mielentilasi kehittämiseen kisa- ja koetilanteissa em. lajeissa.

Päivän aikana saat koirakkokohtaisia ohjeita ja ratkaisuja juuri sinua askarruttaviin ongelmiin. Jokaiselle koirakolle on reilusti omaa aikaa kouluttajalta (aika on joko Riitalle tai Pekalle, ei molemmille).

Päivän hinta on jäsenille 67 €/koirakko ja ei-jäsenille 77 €/koirakko.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa 2.9. klo 12
ja paikat (12 koirakkoa) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumiset sähköpostitse osoitteeseen: posti@espanjanvesikoira.net

HUOM! Kerro ilmoittautumisen yhteydessä koirasi taso lajissa (aloitteleva/kisaava ja laji toko/pk/rally-toko) sekä tarkemmat toiveet, mihin haluaisit erityisesti saada apua ja neuvoja päivän aikana.

Tule mukaan hakemaan uusia koulutustekniikoita ja motivaatiota treenaamiseen!