KESÄLEIRI 16.–18.8. HARTOLASSA

Yhdistyksen kesäleiri pidetään 16.–18.8.2019, jo kahdeksannen kerran, Hartolassa viihtyisässä Kunkkulan koirakeskuksessa (http://www.kunkkulankoirakeskus.fi/).

Leiriohjelma on monipuolinen! Lajivalikoimassa on Nose Work:ia, pk-jälkeä, agilitya, rally-tokoa ja vepeä. Kouluttajina kaikissa lajeissa ovat kokeneet, osaavat ja kannustavat kouluttajat.

Jälkeä lauantaina sekä rally-tokoa sunnuntaina meille kouluttaa (Villähteen Agility-Urheilijoista) aiemmiltakin leireiltä tuttu Minna Uurainen, joka on aktiivinen ja menestynyt monen lajin taitaja (rally-toko, toko-, koiratanssi- ja palveluskoiralajit). Agilityssa vauhtia ja tekniikkaa opitaan molempina päivinä agilitya jo 25 vuotta harrastaneen ja arvokisatasolle kisanneen, nykyisin A-Qilityssa kouluttavan, Satu Larun opissa. Vesipelastusta pääsemme kokeilemaan lauantaina, airedaleninterrierinsä kanssa vepeä pitkään treenanneen ja kisanneen Jorma Amurin esittelemänä. Nose Workin saloihin ja hajuerotteluun, niin aloittelijoille kuin edistyneemmillekin, meitä opastaa sunnuntaina aiemmilta leireiltä tuttu, kokenut eläintenkouluttaja Jari Parkkisenniemi.

Leirille saapuminen tapahtuu perjantai-illalla viim. klo 21 mennessä. Varsinainen leiriohjelma alkaa lauantaiaamuna aamiaisen jälkeen klo 8.45.

Lauantain iltaohjelmassa on saunomista, grillaamista ja rentoa yhdessäoloa päivän treenien jälkeen. Toki koulutuskentät (ja agilityesteet) ovat käytettävissä illallakin, jos virtaa vielä riittää.

Leiri päättyy sunnuntaina klo 18–19, kun Kunkkula on yhdessä siivottu. Tarkka aikataulu ja ohjelma tiedotetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen leiriä.

LEIRIN HINTA on jäsenille 162 €.

Hinta sisältää majoituksen 2-4 -hengen huoneessa perjantaista sunnuntaihin (2 yötä), ruokailut, koulutukset sekä saunan lauantaina. 1-hengen huoneen (vain pari kpl!) lisähinta viikonlopulta on 20 €.

Hintaan kuuluvat ruokailut:
lauantaina: aamiainen, lounas, kahvi, keittoillallinen ja grillimakkaraa
sunnuntaina: aamiainen, lounas, kahvi

Koirat saavat yöpyä huoneissa, mutta koiran omistaja vastaa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista.

Ilmoittautuminen alkaa torstaina 30.5. klo 12.
Etusijalla leirille ovat yhdistyksen jäsenet.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET sähköpostitse osoitteeseen: posti@espanjanvesikoiraharrastajat.fi

HUOM! KERRO ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ!:
– mahdollista ruoka-aineallergioista
– onko sinulla jo huonekaveri valmiiksi sovittuna tai toiveita huonekaverin suhteen
– montako koiraa mukanasi tulee leirille
– mihin koulutukseen/koulutuksiin ensisijaisesti haluat osallistua (laita toivejärjestys) ja minkä koiran kanssa.

Kerro lyhyesti osaamistasonne/toiveenne ko. lajeissa tai onko laji uusi teille. Yksi koira/ohjaaja/laji!

Jokaiseen lajiin ei ole mitenkään mahdollista osallistua, koska ne pyörivät samanaikaisesti! Agilityyn toivotaan hieman pohjaosaamista, vähintäänkin alkeiskurssi. Muihin lajeihin voi osallistua ilman mitään aiempaa kokemusta lajista.

Eri koulutusten ryhmät muodostetaan toiveiden pohjalta ja paikat lajeissa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että koirakot saadaan tasaisesti jaettua ryhmiin ja jokaisen toiveista ainakin osa täytettyä. Etenkin yhden koiran kanssa tulevat, muistakaa ajatella myös koiran jaksamista leiriohjelmaa miettiessänne.

Lämpimästi tervetuloa kesäleirille harrastamaan ja pitämään hauskaa muiden perroharrastajien kanssa!