KESÄLEIRI 14.-16.8. HARTOLASSA

Yhdistyksen kesäleiri pidetään 14.–16.8.2020, jälleen Hartolassa viihtyisässä Kunkkulan koirakeskuksessa (http://www.kunkkulankoirakeskus.fi/).

Leiriohjelma on hauska ja monipuolinen kuten aina! Lajivalikoimassa on agilitya, hakua, rally-tokoa, nenänkäyttötreeniä ja shapingia. Kouluttajina toimivat kokeneet, osaavat ja kannustavat kouluttajat.

Hakua lauantaina sekä rally-tokoa sunnuntaina meille kouluttaa aiemmiltakin leireiltä tuttu Minna Uurainen, joka on aktiivinen ja menestynyt monen lajin taitaja (rally-toko, toko-, koiratanssi HTM- sekä palveluskoiralajit). Agilityssa vauhtia ja tekniikkaa meille valmentaa molempina päivinä agilitya omien vesikoiriensa kanssa pitkään kisannut ja kouluttanut Emilia Kainulainen. Aiemmilta leireiltä tuttu, kokenut eläintenkouluttaja Jari Parkkisenniemi pitää meille mielenkiintoiset koulutukset, lauantaina tutustutaan shapingiin eli koiran käyttäytymisen muokkaamiseen (älypelejä koiralle ja omistajalle) ja sunnuntaina ”kolme tapaa käyttää nenää” (pienten ja isojen esineiden etsintä ja kolmen kupin ”taikatemppu”).

Leirille saapuminen tapahtuu perjantai-illalla viim. klo 21 mennessä. Varsinainen leiriohjelma alkaa lauantaiaamuna aamiaisen jälkeen klo 8.45.

Lauantain iltaohjelmassa on saunomista, grillaamista ja rentoa yhdessäoloa päivän treenien jälkeen. Toki koulutuskentät (ja agilityesteet) ovat käytettävissä illallakin, jos virtaa vielä riittää.

Leiri päättyy sunnuntaina klo 18–19, kun Kunkkula on yhdessä siivottu. Tarkempi aikataulu ja ohjelma tiedotetaan osallistujille hyvissä ajoin ennen leiriä.

LEIRIN HINTA on jäsenille 167 €.

Hinta sisältää majoituksen 2-4 -hengen huoneessa perjantaista sunnuntaihin (2 yötä), ruokailut, koulutukset sekä saunan lauantaina. 1-hengen huoneen (vain pari kpl!) lisähinta viikonlopulta on 20 €.

Hintaan kuuluvat ruokailut:
lauantaina: aamiainen, lounas, kahvi, keittoillallinen ja grillimakkaraa
sunnuntaina: aamiainen, lounas, kahvi

Koirat saavat yöpyä huoneissa, mutta koiran omistaja vastaa kaikista koiransa aiheuttamista vahingoista.

Ilmoittautuminen alkaa lauantaina 27.6. klo 12.
Etusijalla leirille ovat yhdistyksen jäsenet.

TIEDUSTELUT JA ILMOITTAUTUMISET sähköpostitse osoitteeseen:
posti@espanjanvesikoiraharrastajat.fi

HUOM! KERRO ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ:

– mahdollista ruoka-aineallergioista
– onko sinulla jo huonekaveri valmiiksi sovittuna tai toiveita huonekaverin suhteen
– montako koiraa mukanasi tulee leirille
– mihin koulutukseen/koulutuksiin ensisijaisesti haluat osallistua (laita toivejärjestys) ja minkä koiran kanssa. Kerro lyhyesti osaamistasonne/toiveenne ko. lajeissa tai onko laji uusi teille.
Yksi koira/ohjaaja/laji!

Jokaiseen lajiin/koulutukseen ei ole mahdollista osallistua, koska ne pyörivät samanaikaisesti! Kaikkiin voi osallistua ilman aiempaa kokemusta lajista. Agilityssa kuitenkin on suositeltavaa olla hiukan pohjaosaamista. Koulutusryhmät muodostetaan toiveiden pohjalta ja paikat lajeissa täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin, että koirakot saadaan tasaisesti jaettua ryhmiin ja jokaisen toiveista ainakin osa täytettyä. Etenkin yhden koiran kanssa tulevat, muistakaa ajatella myös koiran jaksamista leiriohjelmaa miettiessänne.

Lämpimästi tervetuloa yhdistyksen 10-vuotisjuhlaleirille pitämään hauskaa muiden perroharrastajien kanssa!