JÄLKIKOULUTUSPÄIVÄ 14.3. NUMMI-PUSULASSA

Yhdistys järjestää jäsenilleen jälkikoulutuspäivän Nummi-Pusulassa sunnuntaina 14.3.2021, kouluttajana Katja Kontu. Koulutus alkaa klo 10.00. Tarkempi aikataulu varmistuu lähempänä, koulutus rakentuu osallistujien toiveiden pohjalta.  

Koulutus sopii kaiken tasoisille jäljestäjille.  

Kouluttajasta: Minulle tärkeitä asioita ovat aito motivaatio, ilo, yhteistyö ja vuoropuhelu koiran ja ohjaajan välillä (ja koko treeniryhmässä)! Viimeiset vuodet erityisesti nenänkäyttö ja jälki ovat olleet aiheita, josta olen hakenut paljon oppia itselleni eri kouluttajilta, ja oma koulutussysteemi tarkentuukin koko ajan – samalla toki joustavasti, koska on erilaisia koirayksilöitä ja erilaisia jälkikoirien käyttötarkoituksia, eikä kaikkia voi ahtaa samaan muottiin. Jälkikoulutuksessani painottuu erityisesti esineilmaisun ja jäljestämisen tarkkuuden sekä hyvän mielentilan ja motivaation vahvistaminen. Paljon kouluttamiani aiheita ovat jäljen pohjataidot, hajuerottelu (purkkiradat ym.), tunnistusetsintä (”ID”) ja kovien pintojen jäljet. 

Lue lisää: https://tikkujuttu.com/

Ilmoittautuminen 4.1.2021 klo 10.00 sähköpostitse osoitteeseen: milka.tauru@hotmail.fi
Koirakkopaikat (8kpl) täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä lyhyesti koiran tasosta, toiveista koulutukseen liittyen sekä mahdollisista haasteista. 

Hinta: 47 €/ koirakko jäsen ja 57 € / koirakko ei- jäsen. 

Kuuntelupaikka: Ei vielä myynnissä. Tarkistetaan tilanne lähempänä koulutusta voimassaolevien rajoituksien puitteissa, mikäli olet kiinnostunut laita sähköpostilla tietoa.