HOOPERS-VAKIOTREENIT SYKSY 2023

Yhdistys järjestää espanjanvesikoirille Hoopers-treenejä kuuden kerran setin loka-joulukuussa 2023.

Tällä ilmoittautumisella ilmoittaudutaan sitovasti treeneihin seuraavina päivinä. Treenit ovat sunnuntaisin klo 14-16  Hakkilassa Vantaalla, Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n hallilla. Treeniaika noin 15 min / koirakko.

  • 15.10.
  • 29.10.
  • 12.11.
  • 26.11.
  • 3.12.
  • 10.12.

Hoopers koulutuksen espanjanvesikoirille vetää Sonja Pajalin, jolla on usean vuoden kokemus koirien kouluttamisesta ja seuratoiminnasta agilityn parissa sekä uusimpana jatkuvat Hoopers-ryhmät Itä-Helsingin Agilityharrastajat ry:n jäsenille ja muille seuroille.  Sonjalla on selkeä, ymmärrettävä ja määrätietoinen ote kouluttamiseen, huumoria unohtamatta.

Hoopers on USA:ssa kehitetty laji, missä radat muodostuvat hoopeista eli isoista kaarista, putkista, veräjistä ja tynnyreistä, sekä mahdollisista tango-matoista ja hoop-kepeistä. Säännöt vaihtelevat maittain. Laji on Suomessa vasta kehittymässä ja se kuuluu Suomen Agilityliiton alaisiin lajeihin. Hoopers sopii kaikille koirakoille, myös iäkkäille, sillä Hoopersissa ei ole lainkaan hyppyjä, Hoopersissa on tarkoitus pitää hauskaa ja kehittää yhteistyötä koirasi kanssa.

Kuuden kerran treenit jäsenille yhteensä 126 € (noin. 21 €/kerta), ei-jäsenille 150 € (noin 25 €/kerta).  

Koulutukseen mahtuu 8 koirakkoa ja ilmoittautuminen on sitova.

ILMOITTAUTUMINEN alkaa ke 6.9. klo 18 ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Etusijalla ovat yhdistyksen jäsenet.

Ilmoittautumiset ja tiedustelut sähköpostitse osoitteeseen:
ilmoittautumiset@espanjanvesikoiraharrastajat.fi

HUOM! Kerrothan ilmoittautumisen yhteydessä nimesi, koiran nimen, oletko jo jäsen ja myös puhelinnumerosi.